Διήμερη περιοδεία στην Αχαΐα πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από όπου έστειλε πολλαπλά μηνύματα με φόντο τις κάλπες της επόμενης χρονιά ενώ μίλησε για τα έργα και τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής.

Η βουλευτής της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου βρισκόταν δίπλα στον πρωθυπουργό και τα κυβερνητικά στελέχη που συυμμετείχαν στην επίσκεψη σε Πάτρα, Αίγιο και Κάτω Αχαΐα. 

Μια διήμερη επίσκεψη του Kyriakos Mitsotakis στην Αχαΐα, απέδειξε ποιος είναι αυτός που πραγματικά ενδιαφέρεται για τον...

Δημοσιεύτηκε από Alexopoulou Christina στις Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022
Η βουλευτής Αχαΐας έγραψε σε ανάρτησή της μετά την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στην εκλογική της περιφέρεια: «Μια διήμερη επίσκεψη του Kyriakos Mitsotakis στην Αχαΐα, απέδειξε ποιος είναι αυτός που πραγματικά ενδιαφέρεται για τον τόπο μας».
kjsx
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου αναφέρθηκε επίσης στις επισκέψεις τους στο Αίγιο και την κάτω Αχαΐα, όπου συζήτησαν με τους κατοίκους για τα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ η βουτλευτής συμμετείχε σε σύσκεψη με Υπουργούς, Υφυπουργούς και γενικούς γραμματείς της κυβέρνησης, που συνόδευαν τον πρωθυπουργό.
316112226_646064597230579_8581423774547121752_n
alexopoulou_mitsotakis

Ο πρωθυπουργός επίσης στο πλαίσιο της περιοδείας του παρέστη στην εκδήλωση για την υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του σιδηροδρομικού άξονα Ροδοδάφνη-Ρίο, στο Φράγμα Πείρου-Παραπείρου, στο εργοτάξιο του αυτοκινητοδρόμου Πατρών-Πύργου, στον Ιερό ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα, ενώ πραγματοποιήσε κεντρική ομιλία στο Royal της Πάτρας και συσκέψεις με τοπικούς φορείς.