Για τις σχέσεις μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, γράφει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Ειδικότερα, αναφέρεται στα σενάρια περί παραίτησης του υπουργού Εξωτερικών, που όχι μόνο δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, αλλά δεν έγιναν πιστευτά ούτε στους εμπνευστές τους, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

Και καταλήγει γράφοντας ότι ουδέποτε υπήρξε θέμα τις τελευταίες μέρες (ούτε φυσικά και τις προηγούμενες) ανάμεσα στον Μητσοτάκη και τον Δένδια.

Αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα

Επηρεασμένη η πιάτσα από το παραμυθένιο σκηνικό (έρχονται και Χριστούγεννα) των ημερών, με τις διάφορες φανταστικές ιστορίες του δισεκατομμυριούχου Λαβράνου, χθες φιλοξένησε ένα ακόμη παραμύθι, που, όπως αποδείχθηκε, «έπασχε» από δράκο. Αναφέρομαι στα σενάρια α λα Αντώναρου, περί παραίτησης του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, που όχι μόνο δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, αλλά δεν έγιναν πιστευτά ούτε στους εμπνευστές τους. Όσοι, λοιπόν, προσπαθούν εδώ και καιρό να προκαλέσουν θέμα στις σχέσεις του πρωθυπουργού με τον υπουργό Εξωτερικών, εκτιμώ ότι απλώς χάνουν τον χρόνο τους. Όπως τον χρόνο του έχασε ο Λαβράνος και η παρέα του όταν το 2012, που τον πέταξε με τις κλοτσιές από την Κατεχάκη ο Δένδιας, όντας υπουργός Δημόσιας Τάξης, είχε ορκιστεί (ο Λαβράνος) να εξαφανίσει πολιτικά τον νυν ΥΠΕΞ. Επειδή, λοιπόν, έχω ρεπορτάζ, και μάλιστα από αξιόπιστη πηγή, ουδέποτε υπήρξε θέμα τις τελευταίες μέρες (ούτε φυσικά και τις προηγούμενες) ανάμεσα στον πρόεδρο Μητσοτάκη και τον υπουργό Δένδια. Απεναντίας, θα έλεγα και το εννοώ!