Βούλιαξε κυριολεκτικά από κόσμο χθες Παρασκευή κεντρικό ξενοδοχείο των Σερρών, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο βουλευτής Σερρών και γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου.

Αφορμή ήταν η παρουσίαση του συλλογικού τόμου «Το μέλλον της ιστορίας: Πώς ο πόλεμος της Ουκρανίας αλλάζει το παγκόσμιο τοπίο», με επιμελητή τον Κωνσταντίνο Φίλη και έναν εκ των συγγραφέων του βιβλίου τον κ. Χατζηβασιλείου.

Εκτός από τους δυο συγγραφείς διεθνολόγους, το δυνατό πάνελ συμπλήρωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ανέλυσε διεξοδικά την υπάρχουσα διεθνή κατάσταση στο πολυπληθές κοινό.

Ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ σε όλες και όλους που χθες μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση με αφορμή το...

Δημοσιεύτηκε από Tasos Chatzivasileiou - Τάσος Χατζηβασιλείου στις Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022
Περίσσεψαν και τα καλά λόγια για τον Σερραίο βουλευτή, την εργατικότητα και τις γνώσεις του οποίου εξήρε η πρώην υπουργός: «Με τον Τάσο γυρίσαμε όλον τον πλανήτη, σε εύκολες και δύσκολες διαπραγματεύσεις. Η εμπειρία και η γνώση του είναι πολύτιμα στοιχεία. Πλέον, συνοδεύει τον Πρωθυπουργό στο εξωτερικό και συνεχίζει την άριστη δουλειά του», σημείωσε με νόημα.

Την συζήτηση συντόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης. Λόγω της αθρόας προσέλευσης του κοινού στην εκδήλωση του Χατζηβασιλείου, τοποθετήθηκαν οθόνες στους άλλους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου για να μπορούν να παρακολουθούν όλοι όσοι ήταν στο κτήριο. Οι γύρω δρόμοι φράκαραν και το κοινό ξεπέρασε τους 1.500.