Στις φήμες που κυκλοφορούν για παραίτηση εν ενεργεία υπουργού της κυβέρνησης, αναφέρεται η στήλη big mouth του powergame.gr, που την ίδια στιγμή κάνει λόγο για τα «μεταβατικά» όνειρα του Προκόπη Παυλόπουλου. 

Συγκεκριμένα, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας σύμφωνα με την στήλη, εκτιμά ότι εφόσον ανακύψει θέμα ακυβερνησίας και κατά συνέπεια μεταβατικού σχήματος, χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι ο καταλληλότερος για να αναλάβει δράση.

Αναλυτικά τι αναφέρει το big mouth 

Φουντώνουν τις τελευταίες ώρες στο παρασκήνιο οι πληροφορίες που θέλουν εν ενεργεία υπουργό της κυβέρνησης (για να ακριβολογώ, αναπληρωτή υπουργό) να εξετάζει (πολύ) σοβαρά το ενδεχόμενο ακόμη και της παραίτησης. Η σχετική φημολογία εντάθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, χωρίς ωστόσο από τα στοιχεία που έχω συλλέξει να έχει βάση. Πάντως, αυτό που έχω μάθει τα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά είναι ότι… όπου υπάρχει καπνός, κάπου (εκεί) κοντά υπάρχει και φωτιά.

Τα μεταβατικά όνειρα του Πάκη

– Σας έγραφα χθες για τις φοβερές και τρομερές εκτιμήσεις που κάνει ο Προκόπης Παυλόπουλος σε σχέση με τη βιωσιμότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Εκείνο που ξέχασα να σας γράψω και μου το θύμισε με αφορμή το χθεσινό σχόλιο ένας από τους φανατικότερους αναγνώστες της στήλης έχει να κάνει με τα μεταβατικά όνειρα που έχει αρχίσει (παράλληλα με τις εκτιμήσεις) να κάνει ο πρόεδρος Πάκης. Όπως λέει, εφόσον ανακύψει θέμα ακυβερνησίας και κατά συνέπεια μεταβατικού σχήματος, χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι ο καταλληλότερος για να αναλάβει δράση.