Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μίλτος Βαρβιτσιώτης εμφανίζεται πολύ πεσμένος στη Δυτική Αθήνα στις έρευνες που πραγματοποιούνται για να καταγραφεί η απήχηση των υποψηφίων βουλευτών, σύμφωνα με τη στήλη big mouth του power game.

Σύμφωνα πάντα με τη στήλη, η εξέλιξη αυτή αποδίδεται στη δυναμική της υποψηφιότητας του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Πάντως, αν επιβεβαιωθούν αυτά που συλλέγουν οι δημοσκόποι, σύμφωνα με το big mouth, για πρώτη φορά υπάρχει ορατός κίνδυνος να δούμε μεταπολιτευτικά Βουλή, χωρίς Βαρβιτσιώτη.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Και μιας και αναφέρθηκα στην Αττική, να σας πω ότι εκτός από την εικόνα των κομμάτων, εσχάτως διενεργούνται έρευνες, με σκοπό να καταγραφεί η απήχηση των υποψηφίων βουλευτών. Μια από τις πιο δύσκολες εκλογικές περιφέρειες για τη Ν.Δ. είναι αυτή της Δυτικής Αθήνας. Στις προηγούμενες εκλογές το κυβερνών κόμμα, με τον πρόεδρο Μητσοτάκη να ηγείται του συγκεκριμένου ψηφοδελτίου, κατέγραψε τα χαμηλότερα ποσοστά σε επίπεδο Αττικής. Εκεί βουλευτής εκλέγεται ο φίλος μου (από τα πολύ παλιά), αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιιώτης. Ένα καλό παιδί απ’ αυτά που σταμάτησαν να κυκλοφορούν στην πιάτσα. Για να μην παρεξηγηθώ, ο Μίλτος δεν έχει απολύτως καμία σχέση ως χαρακτήρας με τον αδερφό του, Θωμά, που είναι μια κατηγορία μόνος του. Ο βουλευτής Βαρβιτσιώτης σε όλες τις έρευνες εμφανίζεται πολύ πεσμένος, εξέλιξη που αποδίδεται στη δυναμική της υποψηφιότητας του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, ήρθε να το φάει… και ο πρώην υπουργός, που για όσους δεν το γνωρίζουν διατηρούσε στενή σχέση με τον Θωμά Βαρβιτσιώτη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν επιβεβαιωθούν αυτά που συλλέγουν οι δημοσκόποι, για πρώτη φορά υπάρχει ορατός κίνδυνος να δούμε μεταπολιτευτικά Βουλή, χωρίς Βαρβιτσιώτη.