Την περασμένη Τετάρτη, ο Παύλος Πολάκης ήταν κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Δεν θα σταθώ στο γεγονός πως στον ίδιο χώρο στο πρόσφατο παρελθόν είχε πραγματοποιήσει εκδήλωση και ο διαβόητος Αρτέμης Σώρρας, με περισσότερους ακροατές στην ομιλία του από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σε κάποια σημεία της τοποθέτησής του. Ειδικά στις αναφορές που έκανε για το ποια είναι η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον κ. Πολάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εθνικές εκλογές θα πάρει πάνω από 35% και, αν δεν καταφέρει να σχηματίσει προοδευτική διακυβέρνηση με την απλή αναλογική στις κάλπες της πρώτης Κυριακής, τότε θα κερδίσει στις επαναληπτικές την αυτοδυναμία.

Αισιόδοξος

«Μην πιστεύετε τις δημοσκοπήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά. Στα κάτω μας πήραμε 32%, τώρα θα πάρουμε 20%; Από 35% και πάνω ξεκινάμε. Εμείς κάνουμε προσκλητήριο να βγει κυβέρνηση δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων μετά τις εκλογές με απλή αναλογική. Εάν κάποιοι δεν ανταποκριθούν, είτε γιατί είναι πιασμένοι είτε γιατί είναι κολλημένοι, θα πάμε σε δεύτερες εκλογές με ισχυρή αυτοδυναμία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 22 Οκτωβρίου 2022.