Μια ενδιαφέρουσα πολιτική συνάντηση κατέγραψε η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Συγκεκριμένα η στήλη αποκάλυψε ότι τον καφέ που αποφάσισαν να πιουν ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης.

Τι γράφει το Big Mouth

Ένας από τους καλούς πληροφοριοδότες της στήλης εντόπισε το απόγευμα της Δευτέρας μια πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική συνάντηση. Ο λόγος για τον καφέ που αποφάσισαν να πιουν ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης.

Μαζί στην παρέα ήταν και ο συνάδελφος Σταμάτης Ζαχαρός, που προφανώς υπήρξε ο «προξενητής» για να βρεθούν οι δύο. Η συνάντηση έλαβε χώρα στην «Κουκουβάγια» σε μια (ομολογώ) διακριτική γωνία. Ο πληροφοριοδότης μου, που διακρίνεται για τη διακριτικότητά του, δεν είδε τι περιείχε το τραπέζι. Επειδή, όμως, διαθέτει εμπειρία σε τέτοιου είδους τραπεζώματα, μου εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι «το μενού ήταν αμιγώς πολιτικό».

Προφανώς, και ο Μαρινάκης (που γνωρίζεται με τον γιο του Φλωρίδη από τα φοιτητικά χρόνια) είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, για μια σειρά από θέματα που απασχολούν την πολιτική ζωή. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί εντόνως στην πιάτσα ότι ο παλιός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς, φαίνεται να είναι πιο κοντά στον Μητσοτάκη παρά στον πρόεδρο Ανδρουλάκη. Μάλιστα, κάποιοι (όχι λίγοι) δεν αποκλείουν (ο ίδιος το αποκλείει) να είναι και υποψήφιος με τη ΝΔ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.