Επαφές με το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη φέρεται να έχει το τελευταίο διάστημα ο πάλαι ποτέ ισχυρός εκδότης Ηλίας Λιβάνης, γιος του αείμνηστου Αντώνη Λιβάνη και επί δεκαετίες δεξί χέρι του Ανδρέα Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ηλ. Λιβάνης, που στο παρελθόν «έβαλε το κεφάλι του στον τορβά» για να υπερασπιστεί την αριστερή διακυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα, φτάνοντας στο σημείο να θέσει και υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ και να εκδώσει και εφημερίδα για λογαριασμό της Κουμουνδούρου, την περίφημη «Νέα Σελίδα», σήμερα εμφανίζεται μετανιωμένος και καταριέται την ώρα και τη στιγμή που μπήκε σε αυτή την επιζήμια για τον ίδιο περιπέτεια.

Συναντήσεις

Για να πάμε όμως στο ζουμί της πληροφορίας. Ο Ηλίας Λιβάνης φέρεται να έχει κάνει σοβαρά ραντεβού με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Χαριλάου Τρικούπη, ώστε στις επόμενες εθνικές εκλογές να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών.

Δηλαδή με το κόμμα που τον έκανε «νοματαίο» και τον βοήθησε ελέω πατρός να μεσουρανήσει στο εκδοτικό στερέωμα. Άραγε, σε αυτή την «επιστροφή» έπαιξε ρόλο και ο Κ. Λαλιώτης;

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 15 Οκτωβρίου 2022.