Τις πρόβες για το θεατρικό της ντεμπούτο ξεκίνησε η Νατάσα Παζαϊτη με την ομάδα της µη κερδοσκοπικής εταιρείας ΑRTE.

Η µη κερδοσκοπική εταιρεία ΑRTE θα παρουσιάσει τη θρυλική κωµωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Η θεία από το Σικάγο». Τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν για την ενίσχυση της µάχης κατά του καρκίνου του µαστού.

Η κ. Νατάσα Παζαΐτη-Καραµανλή θα ντεµπουτάρει στο θέατρο ενσαρκώνοντας τη µία από τις ανιψιές της θείας από το Σικάγο, την Ελένη, η οποία ερωτεύεται τον Τάκη, τον οποίο, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, ενσαρκώνει ο γνωστός εφοπλιστής Γιώργος Αλεξανδράτος, πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά και αντιπρόεδρος του Ναυτικού Επιµελητηρίου Ελλάδας.

Τη σκηνοθετική µπαγκέτα του θεατρικού έργου κρατάει η ∆ήµητρα ∆ερµιτζάκη, σε διασκευή κειµένου σεναρίου της Αθηνάς Κασκαρέλη, που θα υποδυθεί κιόλας τον ιστορικό ρόλο της θείας από το Σικάγο, τον οποίο ερµήνευσε ανεπανάληπτα η αξέχαστη Γεωργία Βασιλειάδου. Οσον αφορά τους υπόλοιπους συντελεστές, πρόκειται για οµάδα επαγγελµατιών-επιστηµόνων, φυσικά ερασιτεχνών, µεταξύ των οποίων ο Τίµος Τζάννες, που παίζει τον ρόλο του Χαρίλαου, η Νινέττα Βαφειά, που ενσαρκώνει την Ευτέρπη, ο επιχειρηµατίας Νίκος Φραγκίστας, που τραγουδάει µε τη µοναδική του φωνή, ο µεγαλοβιοµήχανος Τάκης Κανελλόπουλος και άλλοι εκλεκτοί.

Μπείτε στην ιστοσελίδα της ομάδας για λεπτομέρειες.

View this post on Instagram

A post shared by The Arte (@thearte2022)



View this post on Instagram

A post shared by The Arte (@thearte2022)