Για ένα ενδιαφέρον τετ α τετ που είχαν το βράδυ της Τετάρτης ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, γράφει η στήλη big mouth του powergame.gr. 

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, το εγκάρδιο συναπάντημα έγινε στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, στο Μέγαρο της Εθνικής Τράπεζας, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η παρουσία του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην εν λόγω εκδήλωση. 


Αναλυτικά τί αναφέρει το big mouth

Χθες το βράδυ στην αίθουσα «Καρατζάς» του Μεγάρου της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

Το συγγραφικό πόνημα του Μ. Παπαϊωάννου αναφέρεται στην περίοδο της οικονομικής κρίσης και τα όσα επακολούθησαν. Σε οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.

Απο το ακροατήριο, που βρισκόταν στην πρώτη σειρά, κράτησα το – μετά απο πολύ καιρό – εγκάρδιο συναπάντημα ανάμεσα στον Γ. Παπανδρέου και τον Ε. Βενιζέλο. Ενδιαφέρουσα βρήκα και την παρουσία του Δ. Αβραμόπουλου σε αυτή την εκδήλωση.

Άλλωστε ειναι γνωστό πως ο Δημήτρης πάντα γοητευόταν απο τις υπερκομματικές «συνευρέσεις» σε όλες τις βαθμίδες της νοομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση η εμφάνιση του σε μια τέτοια εκδήλωση με χαρακτηριστικά που τον εκφράζουν διαχρονικά. Εξίσου με «ιντρίγκαρε» και το πάνελ των ομιλητών, καθώς εκτός απο τον κομματικό Κώστα Σκανδαλίδη, που εδώ και χρόνια είναι κατά των «μονοκομματικών» κυβερνήσεων, για το βιβλίο του Μ. Παπαϊωαννου μίλησαν οι Τ. Γιαννίτσης και Β. Ράπανος.

Ο τελευταίος, για όσους μπορεί να έχουν «ασθενή» μνήμη, πρωταγωνίστησε το 2012 στην συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ, καθώς είχε ανακοινωθεί ως «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας, αλλά τελικά για λόγους υγείας δεν υπουργοποιήθηκε και στη θέση του επελέγη Γ. Στουρνάρας.