Ο Μητσοτάκης είναι απολύτως επαρκής να αντιμετωπίζει κρίσεις και οριακές καταστάσεις. Θα αντιμετωπίσει με αυτόν τον τρόπο, κατά τον ερχόμενο χειμώνα, και την ενεργειακή κρίση και την διεθνή ακρίβεια και, στη συνέχεια, θα κληθεί ο ελληνικός λαός στις κάλπες να κρίνει αυτή τη διαχείριση, όπως επίσης και τη διαχείριση όλων των οριακών καταστάσεων, τις οποίες χρειάστηκε να αντιμετωπίσει αυτή η κυβέρνηση. Δεν είμαστε ριψάσπιδες!”.

 Βέβαιος ότι οι ερχόμενες εθνικές εκλογές του 2023 θα επιβραβεύσουν τη δεινότητα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανταπεξέρχεται με απολύτως ικανοποιητικό τρόπο των κρίσεων και να στέκεται με ουσιαστικό τρόπο και διαρκώς στο πλευρό των πιο ευπαθών και των πιο ευάλωτων πολιτών της χώρας μας, εμφανίσθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος έκανε ένα “πέρασμα” από την δημοσιογραφική συνάντηση στον οδό Βουκουρεστίου της Αθήνας, την οποία διοργάνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

 Ο Θάνος Πλεύρης είχε τα καλύτερα λόγια και για την Μίνα Γκάγκα: “Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι η κ. Γκάγκα έχει ήδη ξεπεράσει το στάδιο της τεχνοκράτισσας και έχει εισέθλει με ανάλογη επιτυχία στο στάδιο της πολύ άξιας κοινοβουλευτικής”.