Στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες τόσες συσκέψεις, όσες δεν έγιναν από την ημέρα της εκλογής του Νίκου Ανδρουλάκη. Σε πολλές από αυτές συμμετέχει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ πάντα το «παρών» δίνει ένας στενός πυρήνας στελεχών, όπως ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Δημήτρης Μάντζος, η Στεφανία Μουρελάτου κ.ά.

Οι συσκέψεις αποδεδειγμένα έχουν επιφέρει αποτελέσματα, δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται με απολύτως ενιαία γραμμή, χωρίς παραφωνίες ή υπερβολές. Είναι ενδεικτικό πως το σύνολο των στελεχών του κόμματος ασκεί δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση, αλλά με πολύ θεσμικό τρόπο. Ταυτόχρονα, δεν αφήνεται καμία χαραμάδα προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Περί ΣΥΡΙΖΑ

Το τελευταίο είναι σημαντικό, διότι ακόμα και σήμερα η βάση διακατέχεται από έντονα «αντι-ΣΥΡΙΖΑ» αισθήματα. Συν τοις άλλοις, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στο επιτελείο του κ. Ανδρουλάκη για τα πολύ θετικά σχόλια που συγκεντρώνει για τις συνεχείς εμφανίσεις του στα ΜΜΕ ο εκπρόσωπος Τύπου, Δ. Μάντζος. Ένα προσωπικό στοίχημα που κερδίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 27 Αυγούστου 2022.