Η μεγαλόχαρη Δημοκρατία μας είναι χρηματοδότης πολιτικών που παριστάνουν τους «αναρχικούς», τους «ριζοσπάστες», τους «αντικομφορμιστές», τους «ανυπάκοους» και τους «αγανακτισμένους» με όλους και με όλα. Μια τέτοια ζηλευτή περίπτωση ξένοιαστου επαναστάτη, που εισπράττει κανονικά τον μισθό του, παλαιότερα από την Ευρωβουλή και τώρα από το ελληνικό κράτος, είναι αυτή του Κρίτωνος Αρσένη.

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, που «έγινε νοματαίος» της Δημοκρατίας Α.Ε. ελέω μητρός, καθώς η μαμά του, Μαρία, έβαλε πλάτη για να γίνει κοντά στα 30 του ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου, ισχυρίστηκε προ ημερών πως το μόνο που μένει να πράξει η Ν.Δ. του Κ. Μητσοτάκη «είναι να καταργήσει τις εκλογές και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Όταν έχεις δεμένο τον γάιδαρό σου, ανήκεις στην κατηγορία των «πορφυρογέννητων», ζήτημα είναι αν έχεις δουλέψει στη ζωή σου για καμιά πενταετία, λογικό είναι να το παίζεις ιστορία και να πουλάς «ριζοσπαστισμό» εκ του ασφαλούς στον κοσμάκη. Αλίμονο στους χιλιάδες συνομηλίκους του Κ. Αρσένη, που πληρώνεται από το 2009 μέχρι σήμερα από το «δημόσιο πρυτανείο», παριστάνοντας τον μεγάλο αμφισβητία του συστήματος που τον θρέφει.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 20/8