Για το βάσανο του δημοσίου εξευτελισμού που υφίσταται εδώ και λίγες ημέρες ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης από τον στενό συνεργάτη του προέδρου Τσίπρα Νίκο Καρανίκα, μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Τι γράφει το big mouth

-Το βάσανο του δημοσίου εξευτελισμού υφίσταται εδώ και λίγες ημέρες ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης, καθώς ένας άλλος στενός συνεργάτης του προέδρου Τσίπρα, που δεν είναι άλλος από τον Νίκο Καρανίκα, τον διασύρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζοντας τον ως εκφραστή της ιδεολογικής γλίτσας των αριστεριστών της αστικής τάξης, που συναγελάζονται με τους «κεφαλαιοκράτες» προκειμένου να αυξήσει τα εισοδήματα του μέσα από την ίδρυση αμφιλεγόμενων ομίλων προβληματισμού. Ο Καρανίκας την πέφτει στον Σακελλαρίδη, καθώς θεωρεί ότι το Ινστιτούτο με την ονομασία «Έτερον» που έχει στήσει εδώ και κάποιους μήνες ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη, έχει καθαρά κερδοσκοπικό χαρακτήρα και δεν λειτουργεί προς όφελος της αριστεράς.

-«Η αριστερά όπως και η ταξική πολιτική είναι σοβαρά ζητήματα για να τα παραχωρήσουμε στους ομίλους των κεφαλαιοκρατών και έτσι να έχει αποκατασταθεί οικονομικά κάθε αριστεριστής και αριστερός στο όνομα της αριστεράς και της εργατικής τάξης. Το “Έτερον” είναι μια σύμπραξη τέτοιων περιπτώσεων ανθρώπων. Κακώς κάποια μέλη μας τρέχουν και αναπαράγουν τη δουλειά τους στο όνομα κάποιου επιστημονισμού και κάποιων ερευνών. Φυσικά αυτό αποδεικνύει και το φιλοσοφικό, ιδεολογικό και πολιτικό κριτήριο αυτών των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που διαφημίζει αυτό το ινστιτούτο εφοπλιστών και βιομηχάνων των ΜΜΕ» έγραψε ο Καρανίκας στο Facebook.

Με βάση τα παραπάνω, εκείνο που καταλαβαίνει κανείς είναι πως ο Καρανίκας εμμέσως πλην σαφώς ισχυρίζεται ότι ο Σακελλαρίδης έφτιαξε έναν όμιλο προβληματισμού για να κονομήσει. Και προς επίρρωση αυτής της θέσης που εκφράζει, σας παραθέτω και την επίμαχη αναφορά του στο Facebook: