Τη Βοστώνη επισκέφθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, όπου δεν παρέλειψε να παρακολουθήσει ένα αγώνα μπέιζμπολ των Red Sox. 

Ωστόσο, όπως θα διαπιστώσετε από τα στιγμιότυπα μέσα από το γήπεδο που μοιράστηκε ο υπουργός, ο αγώνας είχε έντονο άρωμα Ελλάδας, αφού κατά την έναρξή του πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με ελληνικούς χορούς και παραδοσιακά φαγητά, στην οποία τιμήθηκε ο Έλληνας Πρόξενος στην Μασαχουσέτη Στράτος Ευθυμίου, ενώ όπως γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης, διαφημίστηκε η απευθείας πτήση Βοστώνη/Αθήνα που ξεκίνησε πάλι τώρα μετά από 25 χρόνια. 

Μέσα στο γήπεδο των Red Sox, μάλιστα από τα μεγάφωνα έπαιζε διαρκώς «ο Ζορμπάς» και ο κόσμος χόρευε ασταμάτητα!

«Η τεράστια αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα έρχεται ως επιστέγασμα όλων αυτών των συντονισμένων προσπαθειών», σημείωσε ο υπουργός, συγχαίροντας τους διοργανωτές. 

Δείτε εικόνες και βίντεο 

Μέσα στο γήπεδο των Red Sox στην Βοστώνη χθες από τα μεγάφωνα έπαιζε διαρκώς «ο Ζορμπάς» και ο κόσμος, Αμερικανοί σχεδόν όλοι πολλές χιλίασες χόρευαν ασταμάτητα! Η τεράστια αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα έρχεται ως επιστέγασμα όλων αυτών των συντονισμένων προσπαθειών!

Δημοσιεύτηκε από Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis στις Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022
Δημοσιεύτηκε από Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis στις Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022