Τι και αν η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξασφάλισαν με καθαρό τρόπο την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού μέσα απο την διεξαγωγή δημοκρατικών εκλογών εν τούτοις αυτό για τον Π. Πολάκη φαίνεται πως δεν έχει την παραμικρή σημασία.

Προφανώς ούτε για τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος εσχάτως υποδύεται τον μετριοπαθή πολιτικό που τάχα μου απεχθάνεται τον τοξικό λόγο και επιθυμεί ο δημόσιος διάλογος να διεξάγεται με επιχειρήματα και όχι με την ανταλλαγή προσβλητικών αναφορών και χυδαίων χαρακτηρισμών.

Ο Π. Πολάκης, περιφρονώντας για μια ακόμη φορά την προτίμηση του ελληνικού λαού στις εθνικές εκλογές στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας το Σάββατο το βράδυ σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λιβαδειά αποκάλεσε τη σημερινή κυβέρνηση «συμμορία» και κάλεσε τους συντρόφους τους να δώσουν μάχη για να τη ρίξουν.

«Είμαστε εδώ για να ρίξουμε αυτή τη συμμορία» είπε χαρακτηριστικά. Και το ερώτημα ειναι, υιοθετεί ο κ. Τσίπρας αυτους τους χαρακτηρισμούς ή θα αφήσει τον κ. Πολάκη να ρίχνει λάσπη χωρίς συνέπειες;
Παύλος Πολακης: «Συμμορία η κυβέρνηση της ΝΔ»

O Παύλος Πολάκης μιλά για την κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς την «συμμορία»

Δημοσιεύτηκε από parapolitika.gr στις Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022