Εκτός ψηφοδελτίου της ΝΔ έμεινε η πολιτεύτρια Θεσσαλονίκης, Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά την επίθεση που έκανε στην παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα.

Ειδικότερα, πηγές της κυβέρνησης ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στον εκλογικό αγώνα που θα δώσει η Νέα Δημοκρατία, ενώ η ίδια η Λατινοπούλου...κατηγόρησε την Δανάη Μπάρκα ότι ευθύνεται για τα... προβλήματα του συστήματος υγείας προβάλοντας μη υγιή πρότυπα. Αυτές οι αναφρές προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις, με την ίδια την παρουσιάστρια να της απαντά με αφοπλιστικό τρόπο. (Δείτε εδώ: Η αφοπλιστική απάντηση της Δανάης Μπάρκα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου: Με αυτό το σώμα έχω ερωτευθεί, με έχουν ερωτευθεί και με το ίδιο σώμα θέλω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί).

Από την άλλη πλευρά, σε αντίθεση με την καταδίκη του γεγονότος, φαίνεται πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου βρήκε στήριξη στο πρόσωπο δύο πολιτικών, οργιάζοντας έτσι τις φήμες μετά το «ψαλίδι» από το ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος. Έπειτα από το «κύμα» αντιδράσεων κατά της προβλητικής της δημοσίευσης, έσπευσαν να υποστηρίξουν τις θέσεις τις οι... Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Θάνος Τζήμερος.

Με ξεχωριστές αναρτήσεις, οι δύο εκ των τριών «μπροστάρηδων» της «ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», δήλωσαν την υποστήριξή τους στην άποψη που εξέφρασε η πολιτεύτρια, σημειώνοντας κατά κύριο λόγο πως δεν υπάρχει υποκειμενικότητα σε αυτά τα ζητήματα, αλλά «συντρέχουν λόγοι υγείας».


Ομολογουμένως, οι προαναφερθέντες πολιτικοί φαίνεται πως δεν βρήκαν κάτι μεμπτό στο λόγο της, υποστηρίζοντας ότι είναι άλλο το bullying και άλλο η προώθηση της παχυσαρκίας ως προτύπου ομορφιάς.