Ο Γιώργος Παπανδρέου και η Γουέντι Κόνελι έκαναν το επόµενο βήµα στη σχέση τους, αφού πλέον µετακόµισαν στο Παλαιό Φάληρο και µένουν στο ίδιο σπίτι.

Μάλιστα, µαζί µε το ζευγάρι διαµένει και η µητέρα του Γιώργου και πρώην σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, Μαργαρίτα. Ο πρώην πρωθυπουργός από τους πρώτους κιόλας µήνες της γνωριµίας τους είχε δείξει ότι η σχέση αυτή είναι σοβαρή. Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι τον Φεβρουάριο του 2019 είχε κάνει την πρώτη δηµόσια εµφάνιση µε τη σύντροφό του στην Πάτρα, στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

papandreou

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε νησί των Σποράδων, όταν εκείνος ετοιµαζόταν για το αγαπηµένο του σπορ, το κανό, και εκείνη έκανε τζόγκινγκ. Η λατρεία για τα σπορ ήταν η αφορµή για να ξεκινήσουν να συζητούν. Η Κόνελι είναι personal trainer και έχει µία κόρη από τον πρώτο της γάµο, που µένει µόνιµα στη Σκιάθο. ∆εν είναι τυχαίο λοιπόν ότι το ζευγάρι περνάει αρκετό χρονικό διάστηµα τους καλοκαιρινούς µήνες στο συγκεκριµένο νησί. Η Μαργαρίτα, από την άλλη, µέχρι πρότινος έµενε στην Αλµυρή Κορινθίας, µέχρι που πήρε τη µεγάλη απόφαση να βάλει πωλητήριο στο κτήµα που διέθετε στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης και ήταν το ησυχαστήριό της για δεκαετίες, αλλά και επίκεντρο των επιχειρηµατικών δραστηριοτήτων της για κάποια χρόνια. Δεν πρόκειται µάλιστα απλώς για µια αναγκαστική οικονοµική κίνηση, αλλά για το τέλος µιας εποχής για την οικογένεια Παπανδρέου, αφού το παραθαλάσσιο οικόπεδο των περίπου 7,5 στρεµµάτων είχε αγοραστεί από τον Ανδρέα Παπανδρέου πριν από σχεδόν 60 χρόνια, λίγο καιρό αφότου είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, για να ξεκινήσει την πορεία του στα δηµόσια πράγµατα της χώρας και να γράψει τη δική του πολιτική ιστορία.

Η γνωριμία και η νέα αρχή με την personal trainer και το τέλος εποχης για το ιστορικό κτήμα στην Κορινθία

Η απόφαση της Μαργαρίτας για την πώληση της πολυτελούς βίλας µε την πισίνα και τον κήπο που φτάνει µέχρι την παραλία µε τα βότσαλα δεν ήταν εύκολη, ωστόσο τα δεδοµένα την κατέστησαν µονόδροµο. Αυτό γιατί κανένα από τα παιδιά της δεν ενδιαφερόταν να αξιοποιήσει το κτήµα, το οποίο µέχρι και πριν από λίγα χρόνια η µητέρα τους εκµεταλλευόταν διαθέτοντάς το για γάµους, βαφτίσεις και διάφορες άλλες εκδηλώσεις, ακόµα και για γιόγκα. Ο πρώην πρωθυπουργός τα τελευταία δύο χρόνια είχε µετακοµίσει σε µια νεόκτιστη µεζονέτα 120 τ.µ., µερικές δεκάδες χιλιόµετρα µακριά από το Καστρί, σε έναν αποµονωµένο, παραθαλάσσιο οικισµό στην περιοχή του Μαραθώνα, κάνοντας µια νέα αρχή στη ζωή του, µακριά από την Αντα, αλλά πλέον έχει έρθει πιο κοντά στην Αθήνα µαζί µε τη σύντροφό του και τη µητέρα του.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret των «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» στις 10/6.