Εναν πρώτο (σχετικό) κυματισμό στα ήρεμα νεοδημοκρατικά νερά της Α’ Πειραιώς έχει προκαλέσει η επισημοποίηση της υποψηφιότητας της υφυπουργού Δόμνας.

Απολύτως λογικό, αφού, εκτός από την ευλογία της τοπικής εκκλησίας, οι πάντες έχουν αντιληφθεί ότι η όμορφη υφυπουργός έχει και την ευλογία του… Μαξίμου. Αλλωστε, δεν χρειάζεται και κόπος για να το καταλάβει κανείς, αρκεί να δει πώς αντιμετωπίζει ο πρόεδρος Μητσοτάκης, από την πρώτη στιγμή που συγκροτήθηκε η κυβέρνηση, τη Μιχαηλίδου. Όμως εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία απ’ όλα είναι η δυναμική που παρουσιάζει η υποψηφιότητα της υφυπουργού στην τοπική κοινωνία. Ακόμα και στις έρευνες που έχουν παραγγείλει σε κάτι λαθρόβιες εταιρείες οι εσωκομματικοί της αντίπαλοι, η Δόμνα πλασάρεται πολύ ψηλά.

Στην περίπτωση που τελικά επιμείνει στην απόφασή του να μην πολιτευτεί ο Γεραπετρίτης (γιατί αν πολιτευτεί αλλάζει άρδην το σκηνικό) και με δεδομένο ότι η Ν.Δ. θα εκλέξει τρεις από τους πέντε νυν βουλευτές, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να δούμε να εκλέγονται δύο γυναίκες στον Πειραιά. Η Δόμνα και η Νόνη Δούνια.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 10/6