Με αφορμή τη συμπλήρωση 35 ετών από το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε ομαδικό άθλημα στην Ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ανέβασε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον «Αρχηγό», Παναγιώτη Γιαννάκη.

«Σήμερα με τον «Αρχηγό» μιλήσαμε για όλα και για τις ευκαιρίες που έχουν οι μπασκέτες της Αθήνας να βγάλουν ξανά πρωταθλητές», σημείωσε ο Κώστας Μπακογιάννης. Να σημειωθεί ότι με αφορμή τη θρυλική επέτειο, ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο της Αθήνας και συζήτησε με τον κ. Μπακογιάννη όχι μόνο για το έπος του 1987, αλλά και για κοινές μπασκετικές δράσεις που μπορεί να γίνουν στις γειτονιές της πρωτεύουσας. 

Δείτε την ανάρτηση

«Όλοι θυμόμαστε που ήμασταν εκείνο το βράδυ πριν από 35 χρόνια, όταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι υπόλοιποι ήρωες της ομάδας του ‘87 σήκωναν στα χέρια τους ολόκληρη την Ελλάδα.

Σήμερα με τον «Αρχηγό» μιλήσαμε για όλα και για τις ευκαιρίες που έχουν οι μπασκέτες της Αθήνας να βγάλουν ξανά πρωταθλητές».

Όλοι θυμόμαστε που ήμασταν εκείνο το βράδυ πριν από 35 χρόνια, όταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι υπόλοιποι ήρωες της...

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Μπακογιάννης στις Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022