Μετά την πώληση του ποσοστού του στον ΟΠΑΠ, ο πρόεδρος Μελισσανίδης διαθέτει αυξημένη ρευστότητα. Έτσι, ψάχνει διάφορες ευκαιρίες για επανατοποθέτηση.

Εκτός από τα media, που είναι αλήθεια ότι του έχει ανοίξει για τα καλά η όρεξη με την ιστορία της «Ναυτεμπορικής» (την «τρέχει» ο γιος του, Γιώργος), σκέφτεται σοβαρά να εμπλακεί και με τα κανάλια. Κάποιοι από τους συμβούλους του άρχισαν να του εισηγούνται να αφήσει τα ιντερνετικα κανάλια και τα διάφορα άλλα που σχεδιάζει και να «χτυπήσει» την έβδομη «ορφανή» τηλεοπτική άδεια.

Μέχρι στιγμής, ο «Τίγρης» δεν έχει αποφασίσει, χωρίς να αποκλείω το ενδεχόμενο να πειστεί από τους συνεργάτες του.

Ασχολείται ο ίδιος

Άλλωστε, όπως μαθαίνω, πλέον, ασχολείται ο ίδιος, και μάλιστα καθημερινά, με τα media. Εκτός από το συγκεκριμένο πεδίο, κάποιοι εμφανίζουν τον Μελισσανίδη να δείχνει ενδιαφέρον να επενδύσει και στα ΕΛΠΕ, ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για διάφορες κουβέντες που έχει ξεκινήσει με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ενέργειας.

Το συμπέρασμα από τα παραπάνω είναι ότι ο «Τίγρης» γενικώς ψάχνεται να επενδύσει μέρος των χρημάτων που αποκόμισε από την πώληση των μετοχών που κατείχε επί χρόνια στον ΟΠΑΠ.

*Δημοσιεύτηκε στα Παραπολιτικά στις 28 Μαΐου 2022.