Ένα από τα πρόσωπα που σίγουρα θα αναβαθμιστούν στην περίπτωση ανασχηματισμού είναι ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, καθώς ο κ. Μητσοτάκης τον ξέρει καλά και τον εμπιστεύεται απόλυτα, όπως μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με την στήλη, μετά την απόφαση του βουλευτή Τζαβάρα, να αποχωρήσει από την κεντρική πολιτική σκηνή, ο Θόδωρος Σκυλακάκης σκέφτεται πολύ σοβαρά να πολιτευτεί (τελικώς) στο νομό Ηλείας.

Τι γράφει το big mouth

Ένα από τα πρόσωπα που σίγουρα θα αναβαθμιστούν στην περίπτωση ανασχηματισμού είναι ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης. Για τον άνδρα έχει προσωπική (και διαχρονική) άποψη ο πρόεδρος Μητσοτάκης. Τον ξέρει καλά και τον εμπιστεύεται απόλυτα. Επειδή λοιπόν, μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές, ο πρωθυπουργός φαίνεται να προσανατολίζεται στην κατάρτιση μιας κυβερνητικής ομάδας, που θα έχει ως βασικό στόχο το αποτέλεσμα και όχι το θεαθήναι. Στο πλαίσιο αυτό ο Παπαθανάσης είναι ένα από το πρόσωπα που προκρίνονται προς αναβάθμιση.

! Κάπου άκουσα ότι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης, μετά την απόφαση του βουλευτή Τζαβάρα, να αποχωρήσει από την κεντρική πολιτική σκηνή, σκέφτεται πολύ σοβαρά να πολιτευτεί (τελικώς) στο νομό Ηλείας.