Ξεκινούν το απόγευμα οι εργασίες του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, με την ανοιχτή πολιτική ομιλία του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής. Δικαίωμα ψήφου θα έχουν οι σύνεδροι που εκλέχτηκαν από τις οργανώσεις του κόμματος στις 8 Μαϊου, αλλά και πολλά αριστίνδην μέλη, ο αριθμός των οποίων παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος, γεγονός που έχει προκαλέσει την οργή στελεχών που μετέχουν σε άλλα εσωκομματικά στρατόπεδα.

Όπως καταγγέλλουν τα ίδια στελέχη, στην λίστα των συνέδρων που δημοσίευσε η Χαριλάου Τρικούπη δεν περιλαμβάνονται οι ex officio σύνεδροι, όπως είχε γίνει σε όλα τα προηγούμενα συνέδρια, ενώ σε συνδυασμό μυστικοπάθεια που επικρατεί για τη συγκρότηση του τελικού σώματος του συνεδρίου, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το συνέδριο, τα έχει βάλει σε πολλές σκέψεις για τη σκοπιμότητα αυτών των κινήσεων.

Αναμένουμε να δούμε αν οι παραπάνω καταγγελίες εκδηλωθούν από το βήμα του συνεδρίου κατά τη διάρκεια των αυριανών ομιλιών.