Μπορεί να διέλαθε της προσοχής αρκετών η εισαγωγική φράση, που είπε ο Δήμαρχος Αθηναίων στη συνέντευξη του – από την οποία ως σλόγκαν έμεινε το «Τάκη έχουμε πρόβλημα»εξηγώντας το «δια ταύτα» της παρέμβασης του για το ζήτημα της ασφάλειας στην πρωτεύουσα. Ο Κώστας Μπακογιάννης λοιπόν ως «περήφανο μέλος» της Ν.Δ, πέρασε το απόγευμα της Πέμπτης με εκλεκτή υπουργική παρέα σε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Η αρχή έγινε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, όπου μετείχε μαζί με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη στην εκδήλωση για το εθνικό σχέδιο για τα ΑΜΕΑ που είχε οργανώσει το «We Solve». Ο πνευματώδης υπουργός και ο τολμηρός δήμαρχος ήταν η χαρά του παραπολιτικού αλλά ευτυχώς στο ακροατήριο βρίσκονταν μόνο φοιτητές και φοιτήτριες της Νομικής.
IMG-6072-675x450
IMG-6062-675x450__1_

Στη συνέχεια ο ένας έφυγε τρέχοντας για τη Βουλή προκειμένου να ψηφίσει την ελληνοαμερικανική αμυντική συμφωνία, και ο άλλος πήγε στα παλιά Δικαστήρια της Σανταρόζα στην έκθεση «Μεθεόρτια από το 21 στο 22» για να μην στήσει ούτε δευτερόλεπτο τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως αλλά και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό που ήταν στους εκλεκτούς προσκεκλημένους.
IMG-6066-768x728