Μία ακόμη υιοθεσία ζώου αναμένεται να πραγματοποιήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έπειτα από αυτή της «Καλυψούς».

Ειδικότερα και σύμφωνα με τη στήλη του «Βηματοδότη», η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να υιοθετήσει μία αρκούδα. «Στην πρόσφατη επίσκεψή της στο Νυμφαίο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το καταφύγιο της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Αρκτούρος» συνοδευόμενη από τον Γιάννη ΜπουτάρηΕκεί, φιλοξενούνται καφέ αρκούδες που γλύτωσαν από την αιχμαλωσία. Γνωστή για την αληθινή αγάπη της για τα ζώα, η κυρία Σακελλαροπούλου προχώρησε στην υιοθεσία μιας αρκούδας. Τι σημαίνει αυτό; Δεν πρόκειται προφανώς να έλθει η αρκούδα στο Προεδρικό, αλλά η Πρόεδρος ανέλαβε τα έξοδά της, στηρίζοντας έτσι ουσιαστικά, όχι μόνο τη σίτισή της αλλά και την προστασία της», αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο.

«Και κάτι ακόμα. Ίσως οι περισσότεροι να μην το γνωρίζουν αλλά η Πρόεδρος κάθε μέρα φροντίζει στους κήπους του Προεδρικού και τα αδέσποτα γατάκια που βρίσκουν καταφύγιο εκεί. Μάλιστα λίαν προσφάτως υπήρχαν και γεννητούρια, αφού μία αδέσποτη γάτα γέννησε τέσσερα ασπρόμαυρα πανέμορφα γατάκια», τονίζει το κείμενο.