Στο Ναύπλιο βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, όπου μίλησε σε εκδήλωση με θέμα: «200 Χρόνια μετά την ίδρυση του κράτους από τον Ι.Καποδίστρια – Η επανεκκίνηση του κράτους στην ψηφιακή εποχή»

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Αργολίδας, Γ. Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλίου, Δ. Κωστούρος (προλόγισε τον Υπουργό), ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημ. Σχοινοχωρίτης, δημοτικοί σύμβουλοι και κάτοικοι της περιοχής .

Νωρίτερα ο κύριος Πιερρακάκης συνοδευόμενος από τον βουλευτή Αργολίδας Γ. Ανδριανό επισκέφθηκε βιομηχανικές μονάδες της Αργολίδας, ενώ στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να απολαύσει έναν περίπατο στην παλιά πόλη του Ναυπλίου.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Πιερρακάκη


Με ανάρτηση του στο Facebook, ο Κυριάκος Πιερρακάκης θέλησε να γράψει λίγα λόγια για τον περίπατό του στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, που τον ενθουσίασε.  

«Το Ναύπλιο αποτελεί ένα σταυροδρόμι ανάμεσα στο χθες και το αύριο της Ελλάδας. Μια πόλη που κινείται και αναπτύσσεται ανάμεσα σε ιστορικά τοπόσημα του Νέου Ελληνικού Κράτους. Από τον Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, έξω από τον οποίο δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας, μέχρι την Πύλη της Ξηράς και από το πρώτο δημόσιο Γυμνάσιο της Ελλάδας μέχρι την Πλατεία Συντάγματος, οι κάτοικοι του Ναυπλίου ζουν και εργάζονται κυριολεκτικά μέσα στην Ιστορία, δημιουργώντας όμως ένα δραστήριο παρόν και ένα δυναμικό μέλλον. Αυτή τη διαδρομή ακολουθήσαμε μεταξύ άλλων στη σημερινή μας επίσκεψη στην πόλη. Όπου και αν βρεθήκαμε, συναντήσαμε ανθρώπους με αγάπη για τον τόπο τους και τη δουλειά τους, με όνειρα για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον και συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς θα το πετύχουμε. Τους ευχαριστούμε για την εξαιρετική φιλοξενία.», έγραψε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.