Το χρίσμα για να συμμετάσχει στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, έχει πάρει προσωπικά από τον πρόεδρο Μητσοτάκη, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, σύμφωνα με την στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως αναφέρει η στήλη, όσοι γνωρίζουν λένε ότι ο Παπαθανάσης, όχι μόνο έχει πιθανότητες εκλογής, αλλά στοιχηματίζουν ότι ανήκει στην κατηγορία των νέων υποψηφίων που θα κάνουν την έκπληξη. 

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Το χρίσμα για να συμμετάσχει στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, έχει πάρει προσωπικά από τον πρόεδρο Μητσοτάκη, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, που αντικειμενικά είναι ένα από τα πιο σοβαρά και αξιόπιστα στελέχη που διαθέτει η σημερινή κυβέρνηση. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, που έχει σαφή προσανατολισμό στην ουσία και κατ’ επέκταση στο αποτέλεσμα. Μάλιστα όσοι γνωρίζουν λένε ότι ο Παπαθανάσης, όχι μόνο έχει πιθανότητες εκλογής, αλλά στοιχηματίζουν ότι ανήκει στην κατηγορία των νέων υποψηφίων που θα κάνουν την έκπληξη. Αν και σκληρός (και διαχρονικός) Μητσοτακικός απολαμβάνει και της στήριξης του υπουργού Γεωργιάδη, ο οποίος μόνο ανταγωνιστικά δεν τον αντιμετωπίζει.