Αποφάσισα να ξυπνήσω  άγρια χαράματα, προκειμένω να δω στο υπό πώληση (άλλο ανέκδοτο κι αυτό) κανάλι του προέδρου Ιβάν τον πολυαγαπημένο στον ομογενή επιχειρηματία πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Πριν ακούσω τα όσα φοβερά και τρομερά είχε να πει ο θαυμαστής του Πολάκη, αυθόρμητα σκέφτηκα (τι σκέψεις κάνω άγιες μέρες;) τη δήλωση που είχε κάνει ο Σαββίδης μιλώντας στον δημοσιογράφο και νυν βουλευτή της Ν.Δ. Μαρκόπουλο σχετικά με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν δεν κάνω λάθος, παρομοίασε τις ηγετικές του ικανότητες με αυτές του προέδρου Πούτιν.

Πού να περίμενε τότε ο Ιβάν ότι θα ερχόταν η ώρα που θα σκότωνε καμιά κατοσταριά ανθρώπους την ημέρα ο Βλαδίμηρος. Στα του Τσίπρα τώρα, δεν σας κρύβω ότι το μόνο που μου έμεινε από τη συνέντευξη στην Ευλαμπία (εξαιρετική δημοσιογράφος) του Open ήταν η παραδοχή ότι είναι ο πιο παλιός πολιτικός αρχηγός.

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι, πριν ξεκινήσει τις καταλήψεις, σε ηλικία μόλις 10 ετών, αντί να παίζει με τους συμμαθητές του, παρακολουθούσε τα πολιτικά δρώμενα. Το άλλο τώρα, με τη βεβαιότητά του ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, αποφεύγω να το σχολιάσω. Οχι τίποτα άλλο, δεν έχει ξεκινήσει και τις παραστάσεις του ο Σεφερλής στο «Δελφινάριο». Πάντως, ο πρόεδρος Αλέξης τα έχει λίγο χαμένα και φαίνεται.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παραπολιτικά