Τους ανθρώπους που του συμπαραστάθηκαν στην πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, αλλά και το προσωπικό του Ευαγγελισμού, όπου νοσηλεύτηκε, ευχαρίστησε με ανάρτησή του στο Instagram ο Βασίλης Κοντοζαμάνης.

«Τα μηνύματα συμπαράστασης και οι ευχές σας με γέμισαν δύναμη και αισιοδοξία. Σας ευχαριστώ θερμά», έγραψε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας. «Η προσήλωση και ο επαγγελματισμός του συνόλου του προσωπικού του Ευαγγελισμού με έκαναν να νιώσω ασφαλής και μου έδωσαν θάρρος και πίστη ότι θα τα καταφέρω», συμπλήρωσε.

Ο κ. Κοντοζαμάνης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι έλαβε εξιτήριο «με χαμόγελο» και δεν παρέλειψε να αντευχηθεί «υγεία σε όλους».

Πέντε μέρες

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας έλαβε χθες εξιτήριο έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας. Είχε εισαχθεί στον Ευαγγελισμό την περασμένη Τετάρτη, λόγω πνευμονικής εμβολής.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης είχε νοσήσει με κοροναϊό και οι γιατροί που ερεύνησαν την πνευμονική εμβολή που εμφάνισε διαπίστωσαν ότι ήταν απόρροια του long covid. Πλέον θα ακολουθήσει θεραπεία για τη θρόμβωση και θα συνεχίσει να υποβάλλεται σε εξετάσεις.