Μαθαίνω πως τις τελευταίες ημέρες γίνονται αλλεπάλληλες συσκέψεις στη Χαριλάου Τρικούπη, με κεντρικό πρόσωπο τον γενικό διευθυντή του κόμματος, Ν. Σαλαγιάννη, προκειμένου να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο εξυγίανσης των οικονομικών του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ήδη σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις ο νέος πρόεδρος του κόμματος, Ν. Ανδρουλάκης, είχε προαναγγείλει πως τίποτα δεν θα μείνει απλήρωτο και το ζήτημα των χρεών θα μπει σε τάξη.

Βέβαια, όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», το θέμα με τα οικονομικά του κόμματος δεν είναι αποκλειστική ευθύνη του Ν. Ανδρουλάκη, καθώς στη διαχείριση της κρατικής επιχορήγησης εμπλέκονται και οι άλλοι δύο φορολογικοί εταίροι, που με τη συμμετοχή τους συγκροτείται ο «συνασπισμός» ΚΙΝ. ΑΛ. Δηλαδή το ΚΙΔΗΣΟ του Γ. Παπανδρέου και η ΕΔΕΜ του Α. Πόντα.

Συμφωνητικό

Αυτό σημαίνει πως για οποιαδήποτε φορολογική ή τραπεζική κίνηση της διεύθυνσης της Χαριλάου Τρικούπη θα πρέπει να έχει υπογραφεί ένα ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα στον Ν. Ανδρουλάκη, τον Γ. Παπανδρέου και τον Α. Πόντα.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 2 Απριλίου 2022.