Για το ενδιαφέρον του απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., Θανάση Κατερινόπουλου, να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr, σχολιάζοντας την παρουσία του στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος. 

Όπως διαβάζουμε ο Κατερινόπουλος, ο οποίος στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές ήταν μεταξύ Π. Χρηστίδη και Ν. Ανδρουλάκη, ενδιαφέρεται να είναι ξανά υποψήφιος στον νομό Αιτωλοακαρνανίας. Το ενδεχόμενο να επαληθευτεί το σενάριο της υποψηφιότητας του έχει θορυβήσει το βουλευτή του νομού κα πρωτοπαλίκαρο του Ανδρέα Λοβέρδου, Δημήτρη Κωσταντόπουλο.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth 

Στην τελευταία συνεδρίαση της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε και ο γνωστός από την συμμετοχή του στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται εδώ και δεκαετίες στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα στο παρελθόν ήταν και υποψήφιος στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Στην Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ τώρα επανήλθε, καθώς ήταν επιλαχών και υποψιάζομαι πως πήρε τη θέση της εκλιπούσης Φώφης Γεννηματά. Αν και κάποιοι ισχυρίζονται πως είχαν αποχωρήσει και κάνα δυο μέλη της Κ.Ε. τους προηγούμενους μήνες. Ο Κατερινόπουλος, ο οποίος στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές ήταν μεταξύ Π. Χρηστίδη (βλέπε και φρέσκια φωτό μαζί του από Κ.Ε.) και Ν. Ανδρουλάκη, ενδιαφέρεται να είναι ξανά υποψήφιος στον νομό Αιτωλοακαρνανίας. Το ενδεχόμενο να επαληθευτεί το σενάριο της υποψηφιότητας του έχει θορυβήσει το βουλευτή του νομού κα πρωτοπαλίκαρο του Ανδρέα Λοβέρδου, Δημήτρη Κωσταντόπουλο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η απόφαση ανήκει στο πρόεδρο Ανδρουλάκη.