Για ραγδαίες εξελίξεις στο άμεσο μέλλον με επίκεντρο τον Ιβάν Σαββίδη μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα εκτός από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Αρχή για το Ξέπλυμα, υπάρχει μια κινητικότητα και σε σχέση με κάτι (ανοικτές) υποθέσεις με τσιγάρα και άλλα διάφορα, ενώ σύμφωνα με το big mouth στο στόχαστρο έχει μπει μια περίεργη κινητικότητα του προέδρου Ιβάν, που εστιάζεται σε πολύ στενές σχέσεις που διατηρούσε με πολιτικούς.

Αυτό που επίσης ανησυχεί τους κύκλους του επιχειρηματία είναι ορισμένα δημοσιεύματα σε διάφορα διεθνή Μέσα, σύμφωνα με τα οποία, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε τον «δικό μας Ρώσο» να συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των ανεπιθύμητων της Δύσης.

Αναλυτικά τι αναφέρει το big mouth

Σημειώστε τη μέρα και την ώρα που διαβάζετε αυτό το κείμενο γιατί τις επόμενες μέρες θα συνειδητοποιήσετε ότι βρίσκεστε μπροστά από τις εξελίξεις. Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Σε σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη τα νέα δεν είναι και τόσο καλά. Ήδη μαθαίνω ότι εκτός από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Αρχή για το Ξέπλυμα, υπάρχει μια κινητικότητα και σε σχέση με κάτι (ανοικτές) υποθέσεις με τσιγάρα και άλλα διάφορα. Επίσης, αυτοί που ψάχνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν εντοπίσει μια περίεργη κινητικότητα του προέδρου Ιβάν, που εστιάζεται σε πολύ στενές σχέσεις που διατηρούσε με πολιτικούς.

Ανεξάρτητα όμως από τα παραπάνω, εκείνο που άρχισε να ανησυχεί τους ανθρώπους του Σαββίδη, από τον Κόλκα (του SDNA) μέχρι τον Νταβιντιάν, είναι κάτι δημοσιεύματα, που άρχισαν να «φυτρώνουν» τις τελευταίες ώρες, σε διάφορα διεθνή Μέσα, σύμφωνα με τα οποία, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε τον «δικό μας Ρώσο» να συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των ανεπιθύμητων της Δύσης. Μάλιστα, πληροφορούμαι ότι πριν από κάνα δυο μέρες, ζητήθηκε από υψηλόβαθμο κυβερνητικό αξιωματούχο (Έλληνα) να μάθει αν αναμένονται εξελίξεις για τον Ιβάν. Και η απάντηση που πήρε υπήρξε μονολεκτική: «ραγδαίες».