Τη συμπεριφορά των εισπρακτικών εταιρειών που καλούν για λογαριασμό εταιρειών κινητής τηλεφωνίας κατήγγειλε ο βουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Βλάχος.

Έξαλλος είναι ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής με τα ψιλά γράμματα που βάζουν στα συμβόλαια οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. «Η εταιρεία κινητής δεν με ενόχλησε ποτέ και η εισπρακτική με αντιμετώπισε με το γνωστό ύφος. Όταν επικαλέστηκα τη βουλευτική ατέλεια για τις συνδέσεις μου και κατάλαβε ότι δεν μιλάει με άνθρωπο που θα μπορούσε να στριμώξει, η επικοινωνία τελείωσε με ένα ‘’αφήστε με να το δω”».

Προς τιμήν του, μιλώντας στη Βουλή, στον πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, ο Γιώργος Βλάχος αναρωτήθηκε: «Γιατί να το δει καλύτερα για μένα και όχι για τον οποιονδήποτε πολίτη; Είπα θα το δημοσιοποιήσω για τους συμπολίτες μου που δεν έχουν φωνή. Γιατί πρέπει να είναι “δεμένος” ο καταναλωτής; Αυτή η συμπεριφορά πρέπει να τελειώσει! Πρέπει η ανεξάρτητη Αρχή να παρέμβει, για να μπει μια τάξη. Δεν μπορούν να λειτουργούν ασύδοτα. Άλλαξα στο μεταξύ εταιρεία. Όταν φεύγεις, συνήθως σου λένε “έλα για άλλη προσφορά”. Εμένα δεν με πήραν, γιατί δεν είχαν κάτι να μου προτείνουν και κατέφυγαν στην εισπρακτική. Υπογράφουμε μια συμφωνία για μια σύνδεση τηλεφώνου, τι χρειάζονται 10 σελίδες; Δεν πλήρωσες το τηλέφωνο, σου κόβουν το τηλέφωνο, τόσο απλά! Για τις εισπρακτικές είμαι ένας κωδικός, αλλά, για κακή τους τύχη, δεν είμαι απλώς ένας κωδικός, έχω φωνή!».

Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 26/2