Η εμμονή του Κώστα Βαξεβάνη με τον πρωθυπουργό έχει φτάσει πλέον σε τραγικό επίπεδο. Αυτή τη φορά ο εκδότης της εφημερίδας «Documento» το παρατράβηξε με την «παραφιλολογία» και τους συνειρμούς του. Και ενώ τα μάτια όλα είναι στραμμένα στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο δημοσιογράφος επέλεξε να κάνει για ακόμα μία φορά σπέκουλα σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτή τη φορά προσπάθησε να συνδέσει το διάγγελμα Πούτιν για την κήρυξη πολέμου, υποστηρίζοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος το είχε μαγνητοσκοπήσει 3 μέρες πριν την εισβολή, με του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Κώστας Βαξεβάνης μάλλον ξέχασε ότι σήμερα ο πρωθυπουργός συγκάλεσε ΚΥΣΕΑ και δεν κανόνισε να φύγει τριήμερο, όπως ο εκδότης παραπληροφόρησε τους ακόλουθούς του στο Twitter.

Η ανάρτηση του κλείνει με ένα ειρωνικό σχόλιο ότι «ο πρωθυπουργός παρακολουθεί τη διεθνή σκηνή», ωστόσο όπως φαίνεται και από τα σχόλια των χρηστών ο δημοσιογράφος έχει κουράσει πια με τις αναρτήσεις του στα social media, με τους ακόλουθούς του να του ασκούν σκληρή κριτική για αυτά που γράφει.