Όλο και πληθαίνουν οι φωνές εντός του ΣΥΡΙΖΑ που τίθενται κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος δε μίλησε και με τα πιο...κολακευτικά λόγια για τον πρόεδρό του, Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας τον ως «τακτικιστή και ανασφαλή».

Συγκεκριμένα, μετά τις επιθέσεις που δέχθηκε από Κώστα Βαξεβάνη και Νίκο Καρανίκα, ήρθε και η ώρα ενός αρκετά κοντινού ανθρώπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, του Χριστόφορου Βερναρδάκη να εκτοξεύσει τα δικά του «πυρά». 

«Το ανήθικο που έκανε ο πρώην Υπουργός του Τσίπρα, είναι κυρίως η σύγκριση των όποιων κακών επιλογών του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, με τον εσμό των εγκληματιών του λευκού πολιτικού κολάρου που καταστρέφουν τη χώρα με τις εντολές Μητσοτάκη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βαξεβάνης, αναφερόμενος στην συνέντευξη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην «Καθημερινή», ενώ μέσω «ποσταρίσματος» στο facebook, ο Καρανίκας επιτέθηκε απέναντί του (δείτε εδώ:«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Βέλη» από Καρανίκα κατά Τσακαλώτου για την «ανασφάλεια» του Τσίπρα).

«O "ατομικός διανοούμενος" πολλές φορές διακατέχεται από ναρκισσισμό, αυτοαναφορικότητα κι αναζήτηση "αυτοπεποίθησης". Ο "συλλογικός διανοούμενος", πάλι, εμπνέεται από τη Θέση για τον Φόϋερμπαχ: "Οι φιλόσοφοι εξηγούσαν μόνο τον κόσμο[...]Το ζήτημα είναι να τον αλλάξουμε», αναφέρει στη δημοσίευση του στο twitter.

Δείτε τη δημοσίευσή του