Με το μοναδικό πνευματώδες χιούμορ του, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας προήδρευσε σε μια δύσκολη συνεδρίαση της Βουλής με επίκεντρο της αντιπαράθεσης το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Για την ενίσχυση της αμυντικής θωράκισης της χώρας».

Σε κάποια στιγμή ήταν η σειρά να μιλήσει επί του νομοσχεδίου ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Φραγγίδης και ο Θεόδωρος Δρίτσας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον άφηνε να ξεκινήσει την ομιλία του, καθώς ήθελε να πάρει τον λόγο ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Τότε την κατάσταση ανέλαβε ο κ. Τασούλας όπου είπε «Όχι, γιατί μετά θα ακολουθήσουν άλλοι Κοινοβουλευτικοί. Ας μιλήσει ο κ. Φραγγίδης. Υπάρχουν και Βουλευτές στο Κοινοβούλιο, όχι μόνο Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι. Πρέπει να κοιτάμε λίγο και τους Βουλευτές. Εγκαινιάζουμε το συνδικαλισμό υπέρ των Βουλευτών σήμερα!» συμπλήρωσε ο Κ. Τασούλας.

«Αυτό είναι εκτός κανόνων και δεοντολογίας, κύριε Πρόεδρε» του απάντησε ο κ. Δρίτσας.

Η επόμενη απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής πολλούς βουλευτές ικανοποίησε με αποτέλεσμα να τον αποθεώσουν καθώς ένιωσαν πως απόλυτα τους συμμερίζεται … «Πρέπει να μιλάνε και οι Βουλευτές πότε-πότε στο Κοινοβούλιο», ανταπάντησε ο κ. Τασούλας.