Ετοιμο για... ψηφιακή απογείωση είναι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τόσο ο νέος υπουργός όσο και ο «παλιός», πλέον, υφυπουργός έχουν θητεύσει στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μαζί με τον Κυριάκο Πιερρακάκη. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γεωργαντάς μπήκε εξαρχής, τον Ιούλιο του 2019, στο κυβερνητικό σχήμα, ως υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για την απλούστευση διαδικασιών, με υπουργό τον κ. Πιερρακάκη.

Ενάμιση χρόνο αργότερα, τον Ιανουάριο του 2021, στον ανασχηματισμό που έκανε τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιώργος Στύλιος μπήκε στην κυβέρνηση ως υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για ειδικά ψηφιακά έργα και το Κτηματολόγιο. Οι υφυπουργοί Στύλιος και Γεωργαντάς παρέμειναν κάτω από την ίδια στέγη μέχρι την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου πέρυσι, όταν σε έναν μίνι ανασχηματισμό ο Γιάννης Οικονόμου έγινε κυβερνητικός εκπρόσωπος και τη θέση του ως υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης πήρε ο Γιώργος Στύλιος.

Από προχθές είναι και πάλι κάτω από την ίδια στέγη, αυτή τη φορά του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, που έχει πλέον στην πολιτική του ηγεσία (μαζί με τον Σίμο Κεδίκογλου) τρεις βουλευτές από αγροτικές-κτηνοτροφικές περιοχές, το Κιλκίς, την Άρτα και την Εύβοια.

Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 12/2