Τεράστιες φουρτούνες καταγράφονται στην αυλή του Αλέξη Τσίπρα, καθώς ο δημοσιογράφος και δηλωμένος υποστηρικτής του Γιώργος Λακόπουλος σφάζεται στα γουναράδικα με τον προσωπικό φίλο του πρώην πρωθυπουργού, Παύλο Πολάκη.

Η κολόνια της αντιπαράθεσης κρατάει πολύ καιρό και μάλιστα ο κ. Λακόπουλος έχει υποστηρίξει με την αρθρογραφία του πως ο Πολάκης ουσιαστικά με τη ρητορική του και τη συμπεριφορά του βοηθάει τον Μητσοτάκη και πως αν δεν τον διώξει ο κ. Τσίπρας το κόμμα του δεν θα δει προκοπή.

Η σκληρή αρθρογραφία Λακόπουλου, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει και την αντίδραση Πολάκη και μάλιστα με αρκετά προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως «λεκές» κ.α. Η τελευταία φράση του Πολάκη ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο Γ. Λακόπουλος με άρθρο του (anoixtoparathyro.gr) αφού υπενθυμίζει πόσο έχει ο ίδιος και το Ανοιχτό Παράθυρο έχουν στηρίξει τον κ. Τσίπρα και τις προσπάθειες που κάνει για να ξαναγίνει πρωθυπουργός, διαμηνύει πως αν δεν αποδοκιμαστεί ο Πολάκης να τον ξεχάσουν.

Συγκεκριμένα στην κατακλείδα του άρθρο του με τίτλο «Ο Πολάκης, το Ανοιχτό Παράθυρο και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Καθαροί λογαριασμοί», αφού σημειώνει για τον Πολάκη πως «στον εγχώριο παραδοσιακό βίο ο «τρελός του χωριού» ήταν πάντα ασύδοτος- ακόμη και από λύπηση», καταλήγει με νόημα: «Αλλά την επόμενη που οι αρμόδιοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα αποδοκιμάσουν χυδαίους χαρακτηρισμούς του Πολάκη για το Ανοιχτό Παράθυρο- άκου «λεκές»- εμένα προσωπικά να με ξεχάσουν ως υποστηρικτή τους. Καθαρές κουβέντες, καθαρές σχέσεις».