Πίσω από το αίτημα των 49 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάθεση στην Βουλή της πράξης αρχειοθέτησης για τους Γεωργιάδη – Αβραμόπουλο, σχετικά με την υπόθεση Novartis, βρίσκεται ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, όπως διαβάζουμε στην στήλη bigmouth του powergame.gr.

Συγκεκριμένα, το big mouth αναφέρει ότι ο Μίμης Παπαγγελόπουλος προσπαθεί ακόμη και την ύστατη (τούτη) ώρα να κάνει ρελάνς, αναπτύσσοντας το τελευταίο διάστημα έντονη παρασκηνιακή δράση. «Μάλιστα, μετά και την άσκηση της δίωξης στον εκδότη Βαξεβάνη, λέγεται ότι έχει πυκνώσει και πάλι τις επαφές του, τόσο με τον πρόεδρο της καρδιάς του Αλέξη Τσίπρα, όσο και με τον δικηγόρο που συνεργάστηκε στενά όσο ήταν αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Γιάννη Μαντζουράνη», γράφει το big mouth. 

Δείτε αναλυτικά τί γράφει το big mouth 

Μετά το επεισόδιο του Άδωνι με τον Πολάκη στη Βουλή και την πρωτόγνωρη για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, χθες ήρθε και η επίσημη ταύτιση του προέδρου Αλέξη με τον μουστακαλή βουλευτή του. Όπως προαναφέραμε, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση με την οποία ζητούν να προσκομιστεί στην Βουλή η πράξη αρχειοθέτησης για τους Γεωργιάδη – Αβραμόπουλο. Όσοι λοιπόν, γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, εκτιμούν ότι πίσω από τη συγκεκριμένη ενέργεια, βρίσκεται ο Μίμης Παπαγγελόπουλος, που προσπαθεί ακόμη και την ύστατη (τούτη) ώρα να κάνει ρελάνς. Ο σύγχρονος «Ρασπούτιν», όπως τον αποκάλεσε και ο πρόεδρος Κυριάκος, το τελευταίο διάστημα αναπτύσσει έντονη παρασκηνιακή δράση. Μάλιστα, μετά και την άσκηση της δίωξης στον εκδότη Βαξεβάνη, λέγεται ότι έχει πυκνώσει και πάλι τις επαφές του, τόσο με τον πρόεδρο της καρδιάς του Αλέξη Τσίπρα, όσο και με τον δικηγόρο που συνεργάστηκε στενά όσο ήταν αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Γιάννη Μαντζουράνη. Σε γενικές γραμμές, ο Μίμης εκτιμά (και στις εκτιμήσεις του πέφτει πάντα έξω) ότι στο τέλος θα τον δικαιώσει η ιστορία και ότι όταν θα ξανάρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ανασύρει και πάλι από το αρχείο τις υποθέσεις των Σαμαρά, Άδωνι, Αβραμόπουλου, Βενιζέλου και δεν ξέρω εγώ ποιου άλλου από αυτούς που μισεί.