Mία άκρως ανθρώπινη στιγμή εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα και συγκεκριμένα στην αρχή της ομιλίας του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλη Κατρίνη.

Ειδικότερα, ο κ. Κατρίνης παίρνοντας το λόγο για την πρόταση δυσπιστίας, εκτελώντας τα χρέη του Νίκου Ανδρουλάκη (που μίλησε το πρωί στους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής) πρώτα απ'όλα ευχήθηκε ολόψυχα περαστικά στη Μαριέττα Γιαννάκου, που έγινε γνωστό ότι διακομίστηκε εκτάκτως στο 251 ΓΝΑ δίνοντας τη δική της μάχη για τη ζωή της.

Δείτε εδώ: Σε σοβαρή κατάσταση στο 251 ΓΝΑ η Μαριέττα Γιαννάκου

«Επιτρέψτε μου να ευχηθώ ολόψυχα περαστικά στη συνάδελφο τη Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία δίνει μία δύσκολη μάχη. Είμαστε όλοι βέβαιοι και είμαι βέβαιος ότι ερμηνεύω τα αισθήματα όλων ότι για μία ακόμη φορά θα βγει νικήτρια όπως μας έχει συνηθίσει και σε όλες τις προηγούμενες μάχες που έδωσε και κατάφερε να βγει νικήτρια και να μας δώσει ένα παράδειγμα ζωής».

Όπως ήταν φυσικό, απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του συνόλου των παρευρισκομένων, σε μία στιγμή που έφερε για λίγα δευτερόλεπτα κοντά τους βουλευτές, λίγο πριν την ψήφιση για την πρόταση δυσπιστίας.