Διαδικτυακή εκδήλωση έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στο Παλαιό Φάληρο από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ με προσκεκλημένο τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος για μία ακόμη φορά φρόντισε να αφήσει το «στίγμα» του με τα όσα είπε.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του, έκανε αν μη τι άλλο εγκωμιαστικές αναφορές για Βαξεβάνη, Παπαδάκου και Φιλιππάκη, καλώντας τους «συντρόφους» του να τους συμπαρασταθούν, όντας αντιμέτωποι με την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

Από την άλλη πλευρά, απ’όσο φαίνεται μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόθεση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουν τους εμπλεκόμενους στις σκανδαλώδεις υποθέσεις Μιωνή- Παπαγγελόπουλου καθώς τα όσα τερατώδη συνέβησαν επί των ημερών διακυβέρνησης του κόμματος λένε ότι ήταν εν αγνοία των συλλογικών οργάνων.

Δεν λέει να αφήσει πίσω το «νταηλίκι»

Ο Πολάκης για μία ακόμη φορά με το στυλ του «αψύ Κρητικού» που άλλωστε τον διακρίνει, άφησε να εννοηθεί πως «δε χαμπαριάζει τίποτα» συγκριτικά με τους «κλαψιάρηδες» συντρόφους του που ασκούν αντιπολίτευση με τρόπους και ευγένεια, κάνοντας για μία ακόμη φορά ρεσιτάλ μαγκιάς. «Δεν μπορώ αυτήν την κλάψα» ανέφερε και μάλιστα σε ένα σύντροφο που του έκανε παρατήρηση για το ύφος του, ζητώντας να...χαλαρώσει με τον «αντάρτη» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να...μην θέλει και πολύ να εκνευριστεί, ξεκινώντας ένα παραλήρημα του τύπου «δεν γίνεται να τους αντιμετωπίζουμε με τον βασιλικό του ηθικού πλεονεκτήματος».

Την ίδια στιγμή, δεν παρέλειψε να αναφέρει «πως έχουμε να κάνουμε με γκάγκστερ», δικαιολογώντας έτσι το αδικαιολόγητο ύφος του. Την ίδια στιγμή, άσκησε δριμύτατη επίθεση και προς τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος προ ημερών διαφώνησε με όσους χρησιμοποιούν το γνωστό υβριστικό σύνθημα για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη υποστηρίζοντας πως του χάρισαν τα χρέη από τα δάνεια, δείχνοντας ότι σίγουρα είναι υπέρμαχος αυτού του συνθήματος.

Το ωραίο της υπόθεσης έρχεται στο τέλος, όπου στη συζήτηση εντάχθηκε και ο βουλευτής, Γιάννης Μουζάλας με τον Πολάκη να μην κάνει την...τιμή να τον ακούσει, με τον βουλευτή να αδειάζει με τον καλύτερο τρόπο τον σύντροφό του, θεωρώντας πως δεν είναι πολιτικός λόγος οι βρισιές και οι χυδαιότητες. Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν καταλαβαίνω τι αποτέλεσμα έχει το να αποκαλείς κάποιον κ@ρ@@λ@». Μιλάμε για συζήτηση υψηλού επιπέδου, άλλωστε.

Ακούστε τα ηχητικά αποσπάσματα