Τεράστιο σάλο έχει προκαλέσει στη Βουλή η δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου ότι η δικογραφία για τα υποβρύχια δεν έφτασε στη Βουλή στις 4 Ιουνίου αλλά 1-2 ημέρες νωρίτερα. Ταυτόχρονα με την ανάρτηση του parapolitika.gr ο Υπουργός ενημερώθηκε με sms από άγνωστο αποστολέα για τη σύγχυση που προκάλεσε και ζήτησε τον λόγο για να κάνει διευκρινιστική δήλωση.

Στο άκουσμα του αιτήματος του Υπουργού Δικαιοσύνης για διευκρινιστική δήλωση παρενέβη η Ζωη Κωνσταντοπούλου λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μόνο μην αλλάξετε τις ημερομηνίες κε Υπουργέ. Είπατε ξεκάθαρα ότι η δικογραφία ήρθε στη Βουλή 2 ή 3 Ιουνίου. Το ακούσαμε όλοι και έχει καταγραφεί και στα πρακτικά".

Ο κ. Αθανασίου πήρε τελικά τον λόγο και δείχνοντας να μη θυμάται καλά είπε χαρακτηριστικά: "Τώρα έλαβα ένα sms -σ.σ δεν αποκάλυψε από ποιον- το οποίο με ενημερώνει ότι έχει προκληθεί σύγχυση -σ.σ προφανώς από την ανάρτηση του parapolitika.gr- από αυτό που είπα ότι η γραμματεία του τον ενημέρωσε ότι η δικογραφία έφυγε από το γραφείο του στις αρχές της εβδομάδας. "

Αν η Βουλή λέει ότι η δικογραφία έφτασε στις 4 Ιουνίου τότε έτσι θα είναι" υποστήριξε ο Υπουργός προκαλώντας νέο γύρο αντιπαράθεσης με την Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία του είπε: " Μην τα αλλάζετε κύριε Υπουργέ. Εκτίθεστε. Σας ακούσαμε όλοι. Ποιος σας έστειλε το sms; Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας;".