Φωτιά και λάβρα κατά των Ράδιο Αρβύλα εμφανίστηκε μέσα από τα social media ο Νίκος Καρανίκας. Ο πολυσυζητημένος, άλλοτε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, καυτηρίασε στο Facebook την επιστροφή της εκπομπής, με φόντο την υπόθεση Παναγιωτόπουλου, ο οποίος αναρτούσε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στο διαδίκτυο, χωρίς να το γνωρίζουν οι σύντροφοί του.

«Οι Ράδιο Αρβύλα ή Ράδιο ξεφτίλες όπως πολύ σωστά τους αποκαλεί ο κόσμος, προσπαθούν μέσα από το χριστουγενιάτικο γιορταστικό διαφημιστικό τους να επιστρέψουν προβάλλοντας ένα παιδικό αθώο προσωπείο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρανίκας.

«Προσπαθούν να μας πείσουν»

«Η εικόνα που προβάλλουν προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι αθώοι όπως τα παιδάκια και δεν είχαν σχέση με τον φίλο και συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο», πρόσθεσε.

«Δεν ξεχνιούνται»

«Ο μισογυνισμός τους, ο ρατσισμός τους, οι συκοφαντίες τους, τα σεξιστικά βιντεάκια δεν ξεχνιούνται και γι'αυτό δεν μας πείθουν για το ήθος τους. Είναι γνωστοί πλέον και ο κόσμος καλά θα κάνει να δείξει την δύναμη του και να αλλάξει κανάλι την ώρα που θα προβάλουν την εκπομπή τους για να ξεπλυθεί όλη η παρέα μαζί», έγραψε στο τέλος της ανάρτησής του, η οποία συνοδεύονταν από φωτογραφίες.