Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλε στον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης Νίκο Χαρδαλιά τμήμα της Διακλαδικής Μπάντας των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ στη συνέχεια πέταξε για το νησιωτικό σύμπλεγμα Μεγίστης (Καστελλορίζου) για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό που υπηρετεί εκεί .

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, στο Στρατόπεδο «Παπάγου» η Διακλαδική Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων έψαλλε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και εορταστικά τραγούδια των ημερών στον Υφυπουργό, τον οποίο συνόδευαν οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠN και ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Θάνος Βάλαρης.




Αναχώρησε για Ρόδο

Στη συνέχεια ο ΥΦΕΘΑ αναχώρησε για τη Ρόδο έδρα της 95ης Ανωτέρας Διοικήσεως Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ) όπου θα επισκεφθεί μονάδες και φυλάκια στην περιοχή ευθύνης της σήμερα και αύριο, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Στο πλαίσιο της διήμερης επισκέψεώς του στην περιοχή ο Ν. Χαρδαλιάς θα μεταβεί στην έδρα της Διοικήσεως Αμύνης Νήσου (ΔΑΝ) Μεγίστης, στα Επιτηρητικά Φυλάκια «Ρω» και «Στρογγύλης», στην πυραυλάκατο ΤΠΚ «ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ» του Πολεμικού Ναυτικού, που βρίσκεται σε αποστολή στην περιοχή, καθώς επίσης και στο Λιμενικό Σταθμό Μεγίστης, με σκοπό να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό, με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων. Συμφώνως με τις ως τώρα πληροφορίες ο Υφυπουργός θα διανυκτερεύσει επί της πυραυλακάτου. Επιπρόσθετα, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Γεώργιο Σαμψάκο και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως.