Σε νηπιαγωγείο του Γέρακα βρέθηκε σήμερα παραμονές Χριστουγέννων η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η οποία διάβασε παραμύθια μαζί με τους μικρούς μαθητές. Τα παιδιά με τη σειρά τους είπαν στην υπουργό τι δώρα έχουν ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη, τραγούδησαν ελληνικά και αγγλικά τραγούδια και της έδειξαν τις ζωγραφιές και τις κατασκευές τους. Ακόμη τα παιδιά ζήτησαν από την κ. Κεραμέως να έρθουν μαζί της στο υπουργείο Παιδείας.

Στη συνέχεια η υπουργός μαζί με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ βρέθηκαν στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου, με αφορμή και της δωρεάς δύο πιάνων στο σχολείο από το ΑΣΕΠ, όπου άκουσαν μοναδικές μουσικές δημιουργίες. «Η μουσική στα σχολεία αυτά δεν σταματά ποτέ: ακόμη και στους διαδρόμους σήμερα άκουγες παντού μουσική και κάλαντα!», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook.



Η εορταστική ατμόσφαιρα συνεχίστηκε και στο υπουργείο, με επισκέψεις από τους Βρακοφόρους Κρήτης, Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, και το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας για κάλαντα και με διαδικτυακή σύνδεση με το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείου Αλεξανδρούπολης.

«Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία!», ευχήθηκε η υπουργός Παιδείας κλείνοντας την ανάρτησή της.