Ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Ερμής» στο Ελληνικό.

Εκεί, όπως έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook, συνομίλησε με γονείς και εργαζομένους και ενημερώθηκε για την επερχόμενη μετεγκατάσταση της δομής σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις από το 2023 στην Αργυρούπολη, για την πολύ αξιόλογη προσπάθεια του φορέα για την δημιουργία Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, αλλά και για το Ειδικό πιλοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για την παραμονή σε ξενώνα κοντά στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του «Ερμής».

5468726
5468724

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη

«Σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφθώ το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες “Ο Ερμής” στο Ελληνικό. Ακούσαμε τα κάλαντα και συνομίλησαμε με γονείς και εργαζόμενους σε μια δομή που κάνει πολύ σημαντική δουλειά.

Ενημερώθηκα ακόμη για την επερχόμενη μετεγκατάσταση της δομής σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις από το 2023 στην Αργυρούπολη, για την πολύ αξιόλογη προσπάθεια του φορέα για την δημιουργία Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, αλλά και για το Ειδικό πιλοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για την παραμονή σε ξενώνα κοντά στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του «Ερμής». Όλη αυτή η προσπάθεια έχει ανάγκη την ουσιαστική στήριξη της πολιτείας και φυσικά τη δική μας».

Σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφθώ το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες “Ο Ερμής” στο Ελληνικό....

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Ανδρουλάκης στις Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021