Κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν το γεγονός ότι µια από τις πρώτες συναντήσεις που πραγµατοποίησε η Ντόρα Μπακογιάννη στο πλαίσιο της ανάληψης των αρµοδιοτήτων της στη Βουλή ήταν αυτή µε τον νεαρό βουλευτή, Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Οι µεταξύ τους σχέσεις βρίσκονταν, βλέπετε, σε µόνιµη κρίση, από την περίοδο που ο ίδιος, ως αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ν.Δ, τον καιρό της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, είχε µιλήσει ανοιχτά για αποστρατεία των παλαιότερων στελεχών της Κοινοβουλευτικής Οµάδας. Ωστόσο, πλέον -και αφού έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι-, ο Κυρανάκης φαίνεται πως επιθυµεί να κλείσει άµεσα το συγκεκριµένο µέτωπο, ταυτόχρονα βεβαίως µε τη διαδικασία επαναπροσέγγισής του µε το στενό σύστηµα Μητσοτάκη και προσωπικά µε τον πρωθυπουργό.

Οπως καταλαβαίνετε, θα περάσει αυτά τα Χριστούγεννα κλείνοντας παλαιότερες πληγές µε το µητσοτακαίικο. Πάντως, µε την πάντα µεγαλόθυµη Ντόρα συµφώνησαν να ξεκινήσουν από το µηδέν τη διαπροσωπική τους επαφή, ενώ συζήτησαν και για τη γενικότερη φυσιογνωµία του κόµµατος.