Τον περασμένο Μάρτιο ο Παύλος Πολάκης έκανε ένα «δώρο» στην κυβέρνηση, λίγα δευτερόλεπτα μετά από ομιλία του στη Βουλή. Συγκεκριμένα, μόλις κατέβηκε από το βήμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε δίπλα στον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση μία πλαστική μπουλντόζα.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ειρωνευτεί την πορεία της επένδυσης στο Ελληνικό. «Κύριε Παπαθανάση, το δώρο μου στον υπουργό σας. Του κάνω δώρο αυτήν την μπουλντόζα, γιατί άλλη μπουλντόζα στο Ελληνικό δεν θα μπει», είπε χαρακτηριστικά τότε.



Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ξέχασε τον «αψύ Σφακιανό» και σήμερα, με τα έργα να προχωρούν ταχύτατα και τις πύλες του Experience Park να ανοίγουν για το κοινό στις 20 Δεκεμβρίου, του έδωσε «πληρωμένη απάντηση» μέσω Twitter.

«Μνημείο αλαζονείας»

«Ο Παύλος Πολάκης μου χάρισε μία μέρα στην Βουλή, χαιρέκακα, μία μπουλντόζα για να πει ότι δεν προχωρά το Ελληνικό… Tην έχω κρατήσει στο γραφείο μου ως μνημείο αλαζονείας και αποτυχημένης αντιπολίτευσης. Αν θέλει να τον ξεναγήσω προσωπικά στο Πάρκο του Ελληνικού, ευχαρίστως», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Επιπλέον, ανάρτησε φωτογραφία με την πλαστική μπουλντόζα στο γραφείο του και στιγμιότυπο από την επίσκεψή του με τον κ. Παπαθανάση στο Experience Park