Πανικό έχουν σκορπίσει στον ΣΥΡΙΖΑ τα ευρήματα των τελευταίων σφυγμομετρήσεων, οι οποίες διενεργήθηκαν μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με την στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως σημειώνει η στήλη το ΚΙΝΑΛ σε όλες σχεδόν τις έρευνες, εμφανίζεται παραπάνω, από ότι το δείχνουν οι έρευνες που δημοσιεύονται, ενώ το big mouth τονίζει ότι αν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αποκτήσει στρατηγική που θα παρουσιάζει εναλλακτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης, με μαθηματική ακρίβεια ο Ανδρουλάκης, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι δεύτερος.

«Και εκεί θα αρχίσει το γλέντι στην Κουμουνδούρου, αφού θα ξεκινήσουν να φεύγουν μαζικά πολιτευτές και στελέχη, με προορισμό το ΚΙΝΑΛ», καταλήγει το δημοσίευμα.

Δείτε αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Πανικό έχουν σκορπίσει (όχι αδικαιολόγητα) στον ΣΥΡΙΖΑ τα ευρήματα των τελευταίων σφυγμομετρήσεων, οι οποίες διενεργήθηκαν μετά την εκλογή του συντρόφου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Και πιστέψτε με δεν έχουν τόση μεγάλη σημασία τα ποσοτικά στοιχεία, όσο τα ποιοτικά, που έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό που υπάρχει ως αίσθηση στην πιάτσα. Το γεγονός ότι ο πρόεδρος Αλέξης, έχει σχεδόν τελειώσει, ως προσδοκία, στη δεξαμενή των ψηφοφόρων της κεντροαριστεράς. Επίσης αυτό που πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι το ΚΙΝΑΛ σε όλες σχεδόν τις έρευνες, εμφανίζεται παραπάνω, απ ότι το δείχνουν οι έρευνες που δημοσιεύονται.

Απλώς οι δημοσκόποι έχοντας «καεί» στο χυλό, φυσούν και το γιαούρτι. Έτσι, κάνουν στάθμιση προς τα κάτω. Πάντως, από την ανάλυση των στοιχείων, προκύπτει ότι αν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αποκτήσει στρατηγική που θα παρουσιάζει εναλλακτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης, με μαθηματική ακρίβεια ο Ανδρουλάκης, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι δεύτερος. Και εκεί θα αρχίσει το γλέντι στην Κουμουνδούρου, αφού θα ξεκινήσουν να φεύγουν μαζικά πολιτευτές και στελέχη, με προορισμό το ΚΙΝΑΛ.