Πριν κλείσουν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής, ο Νίκος Ανδρουλάκης απολάμβανε στην πλατεία Κολωνακίου το μεσημεριανό καφέ του παρέα με τον Κύπριο Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα.

Εκείνη την ώρα, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ενημερώθηκε από τον φίλο του και επί χρόνια αστυνομικό του Κώστα Σημίτη, Θανάση Φιλιππόπουλο, ότι ο πρώην πρωθυπουργός πίνει τον καφέ του παρέα με τη σύζυγό του Δάφνη, στην αγαπημένη του Βιβλιοθήκη.

Φυσικά, ο κ. Ανδρουλάκης δεν θα μπορούσε να μην πάει να χαιρετίσει τον κ. Σημίτη, με τον οποίο έχει προσωπική σχέση και οικογενειακή φιλία εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι, από το Da Capo που βρισκόταν «πετάχτηκε» στην Βιβλιοθήκη και τα είπε για λίγα λεπτά με τον κ. Σημίτη, ο οποίος λίγο πριν είχε ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Και βεβαίως του έδωσε τις απαραίτητες ευχές για καλή επιτυχία στη μάχη για την ηγεσία του κόμματος.

Κατά τα λοιπά, πληροφορίες αναφέρουν ότι τις προσεχείς ημέρες θα υπάρχει και επίσημη συνάντηση του νέου αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής με τον πρώην πρωθυπουργό.